2011. július 11., hétfő

Ez is meglett




Kedves Olvasók!

Úgy gondoltam, ha már a gyülekezeti honlap nem akaródzik  összejönni, legyen legalább egy fórum, ahol tájékozódhatunk gyülekezetünk életéről, programjairól.
Fontos információ, hogy ezen a héten (július 16.) szombaton 16 órától munkatársi megbeszélést tartunk az augusztusi gyülekezeti hét szervezéséről, tervezéséről. Kérek minden tenni kész gyülekezeti tagot, hogy jöjjön el a beszélgetésre, és ötleteivel, feladatvállalásával járuljon hozzá ehhez a remeknek ígérkező eseménysorozathoz!
Ezerféle szolgálatot lehet vállalni. Pár kisifis lány például borítékcímzést vállalt. Mások természetbeni adományokkal támogatják a tábort. Lehet technikai vagy imaszolgálatot is vállalni.
Bibliaórán újra elköteleztük magunkat a misszióért vaó imádkozásra. Délben mondj te is csendes imát gyülekezetünkért, munkálkodásunkért, közösségünkért!
A közös szolgálatban erő van! Gyertek, szolgáljunk együtt!!!
Áldott hetet nektek!
"Szolgáljatok az Úrnak örömmel" Zsoltár 100,2

1 megjegyzés:

  1. https://www.facebook.com/pages/V%C3%A9rtesacsai-Reform%C3%A1tus-Egyh%C3%A1z/274906755854390
    Már a Facebookon is fent van a Vértesacsai Református Egyház! Mindenki kattoljon a Tetszik gombra vagy akinek jobban tetszik az likeoljon! ;-) A linket másolja be a böngészőjébe.

    VálaszTörlés