2011. július 30., szombat

no csak az igazság kedvéért még egyszer


Tisztelt Hölgyem/Uram!

A Vértesacsai Református Missziói Egyházközség szeretettel meghívja önt és kedves családját Gyülekezeti napok névre keresztelt eseménysorozatára. Augusztus 1-7-ig tart majd ez a rendezvény.

Ennek keretein belül a nagycsoportos gyerekektől a nyolcadikosokig várunk minden gyermeket augusztus 1. és 5. között napközis táborunkba. A foglalkozások 9-től 13 óráig tartanak majd, a hét témája: Hősök. A napközis tábor díja: 1000 Ft.

Augusztus 3.-án kirándulásra invitálunk minden kedves kimozdulni vágyót. Velencét és környékét járnánk be egy nagy busszal, illetve gyalogosan. Megnéznénk a velencei kilátót és a kápolnásnyéki Vörösmarty Emlékmúzeumot, sétálnánk a parton, játszanánk a kápolnásnyéki parókián. 9 órakor indulunk és legkésőbb 17 órára hazaérkezünk. Bárki csatlakozhat kirándulóinkhoz, az utazás díja 250 Ft/ fő (a gyermekek tábordíjába ezt már beleszámoltuk).

Ugyanígy mindenki számára nyitott a pénteki (aug. 5.) evangélizációs istentiszteletünk. Ezt az alkalmat az iskolaudvaron tartjuk, és Pogrányi Károly diósdi fiatal lelkész hirdeti majd az igét. Ezen az együttléten szeretnénk új énekeket is tanulni. Kezdési időpont: 17’30.

Szombatra (aug. 6.) gyülekezeti családi napra hívogatunk mindenkit szintén az iskolaudvarra. Itt közös főzőcskézés mellett próbára tehetik ügyességüket, tudásokat szülők és gyermekek. Együttlétünk célja, hogy legyen egy hely, egy alkalom, ahol az acsai családok az Együtt-lét örömét megtapasztalhatják. Alkalmunk teljesen nyitott, bárki csatlakozhat.

Szeretettel hívunk hálaadó istentiszteletünkre is mindenkit, ahol a hét örömeiért és a Házi-segítségnyújtó szolgálatunkért adunk hálát Istennek.

Isten áldása legyen mindnyájunkon!

Szeretettel, a Vértesacsai Református Missziói Egyházközség Presbitériuma!

2011. július 26.

Sándor Emma 06-20-378-98-68

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése